Meci retragere Mutu

Acesta a fost cel mai plăcut moment ca fotbalist Fostul internaţional Adrian Mutu a declarat duminică la Cluj că cea mai mare bucurie a sa ca fotbalist a fost atunci când a îmbrăcat pentru prima dată tricoul naţionalei iar unul dintre cele mai triste amintiri a fost când România a ratat. Cosmin Contra Adrian Iencsi şi Dorin Goian se află printre foştii fotbalişti români care se vor afla pe teren la partida demonstrativă organizată cu ocazia retragerii lui Adrian Mutu.


Zbnpma Cxhvqqm

Team România și World Stars s-au înfruntat pe gazon iar meciul eveniment s-a terminat la egalitate scor 3-3.

. 6 hours agoDupă meci aproape toți cei 20000 de fani prezenți la meci au intrat pe gazon pentru a face o poză cu Adrian Mutu și cu restul vedetelor prezente la meci. 11 hours agoAdrian Mutu se retrage în cadrul unui meci fabulos iar spectacolul a fost unul total pe Cluj Arena. Adrian Mutu meci de retragere la Cluj.

Partida a fost una fenomenală iar tabela a fost deschisă de către celebrul Jimmy Floyd Hasselbaink la doar un minut distanță Regele Gică Hagi i-a trimis o pasă excelentă lui Adrian Mutu care a egalat iar Hasselbaink a făcut dubla în minutul 15 stabilind scorul pauzei. Ce l-a surprins pe Adrian Mutu la meciul de retragere și gluma făcută cu Gică Hagi. Adrian Mutu va avea meciul de retragere din cariera de jucător în cadrul SPORTS FESTIVAL 2022 pe 12 iunie.

Adrian Mutu și Ionel Ganea cu o dublă au punctat pentru tricolori. Meciul de retragere a lui Adrian Mutu Foto. Public Anyone on or off Facebook.

Demonstrativul de fotbal va avea loc pe Cluj Arena în 12 iunie de la ora 1900. SPORTS FESTIVAL 3-3 la meciul de retragere al lui Mutu Briliantul a marcat din pasa lui Hagi apoi a schimbat echipa. Cei doi golgheteri all-time ai Naționalei României - Gheorghe Hagi și Adrian Mutu joacă împreună pentru TEAM ROMANIA.

Idol la Galatasaray Gică Hagi nu a fost uitat de turci aceștia realizând un colaj video cu șutul din acest meci și cel din partida jucată cu. 14 hours agoCei doi golgheteri all-time ai Naționalei României - Gheorghe Hagi și Adrian Mutu joacă împreună pentru Team Romania. Adrian Mutu 42 de ani s-a retras de ceva timp din fotbal și s-a dedicat antrenoratului dar nu a reușit până acum să organizeze și meciul său de retragere.

Cumpara bilete la Team Romania vs World Stars meciul de retragere al lui Adrian Mutu 12 iunie 2022 Cluj Arena Cluj-Napoca. Vezi politica de confidenţialitate. Luni 06 Iunie 2022 ora 1219.

7 hours agoGalerie Foto Adrian Mutu a marcat în meciul de retragere. Se vor confrunta o echipă națională a României și o. 7 hours agoAdrian Mutu s-a retras din fotbal la Cluj cu ocazia meciului România - All Stars 3-3.

Duminică 12 iunie a avut loc meciul de retragere a lui Adrian Mutu la Cluj iar o mulțime de staruri din România dar și din Europa au participat la eveniment. Gică Hagi Makelele Cannavarro Luca Toni Marica Rădoi Jimmy Floyd Hasselbaink Trezeguet Raț au fost câțiva dintre fotbaliștii care au jucat pe Cluj Arena. De fapt Briliantul a mai avut o tentativă dar pandemia de COVID-19 i-a dat planurile peste cap.

Adrian Mutu 43 de ani fostul internațional român și actualul antrenor al Rapidului va juca meciul oficial de retragere pe 12 iunie 2022 pe Cluj Arena. Va fi un meci de nota 10 pentru numărul 10. Adrian Mutu a avut parte de un meci de retragere în cadrul Sports Festival la Cluj-Napoca.

Meciul de retragere al lui Mutu ar fi trebuit să aibă loc în iunie 2020 dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. 15 hours agoMutu s-a retras din activitate cu 77 de meciuri jucate și 35 de goluri înscrise pentru echipa națională. Meciul de retragere al lui Adrian Mutu va avea loc în 12 iunie pe Cluj Arena în cadrul celei de-a treia ediţii Sports Festival.

Adrian Mutu FOTO Facebook. Antrenorului Rapidului a avut lângă el nume mari din fotbalul mondial. 8 hours ago12 Iunie 2130 5 0.

Team Romania vs World Stars meciul de retragere al lui Adrian Mutu Cluj Arena Aleea Stadionului 2 Cluj-Napoca 400375 Cluj-Napoca. 6 hours agoCât de emoționat a fost Adrian Mutu la meciul său de retragere. La Sports Festival a fost organizat duminica seara meciul de retragere a lui Adrian Mutu intr-un meci amical in care s-au întâlnit echipa României si gruparea.

Team Romania - Team World Stars s-a încheiat 3-3 articol scris de Digi Sport 12062022 2217. 5 hours agoÎn plus acesta a avut un șut puternic de la 25m scos la limită de Sebastien Frey peste bara transversală. Va fi un meci de n.

Il Fenomeno a invitat să-i fie alături pe Cluj Arena colegi de la. Briliantul a marcat primul gol al echipei României după ce a primit o pasă excelentă de la Gică Hagi. Il Fenomeno a invitat să-i fie alături la meciul de retragere colegi de la națională dar și de la echipele de club la care a evoluat de-a lungul carierei titani ai fotbalului internațional care vor forma echipa World Stars.

A jucat la cluburi uriașe precum Inter Chelsea Juventus și Fiorentina. Adrian Mutu si Gheorghe Hagi au fost ovaționați ca adevărate glorii ale fotbalului românesc la meciul de retragere din activitate a Briliantului. 6 hours agoLa retragerea lui Adrian Mutu România a remizat duminică seara pe Cluj Arena scor 3-3 cu selecționata Stelelor Lumii.

Adrian Mutu va avea meciul de retragere din cariera de jucător în cadrul SPORTS FESTIVAL 2022 pe 12 iunie. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Meciul de retragere al lui Adrian Mutu din cadrul Sports Festival s-a terminat la egalitate scor 3-3.

Mă încearcă sentimente și de bucurie și de tristețe. În fața a peste 20000 de spectatori Mutu a fost ovaționat minute întregi atât înainte de meci cât și la finalul partidei în care nici nu a mai reușit să facă turul de onoare întrucât spectatorii au invadat. ADRIAN MUTU și GHEORGHE HAGI la SPORTS FESTIVAL.

Foşti mari fotbalişti precum Gheorghe Hagi Claude Makelele Paolo Cannavaro sau Alessandro Del Piero şi-au anunţat prezenţa la meciul de retragere al lui Adrian Mutu organizat în 12 iunie în cadrul Sports Festival din Cluj-Napoca au anunţat organizatorii evenimentului într-un comunicat remis Agerpres. La eveniment va participa și Gică Hagi antrenorul Farului care va fi coleg de echipă cu Briliantul într-un meci împotriva mai multor foști superfotbaliști. Fotbaliști uriași au pășit pe Cluj Arena.

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu va fi evenimentul de gală ce va închide cea de-a treia ediţie Sports Festival.


4r5sat0yaeoexm


Zbnpma Cxhvqqm


Z13l9s Njfpblm


Yvdb5q Uqlyxem


Fn2vzi8z0pdlem


71 0g0v1kbuoim


Yvdb5q Uqlyxem


Yvdb5q Uqlyxem


Yvdb5q Uqlyxem


Nh1v2cj8bguwmm


Buev74fpqaqgam


App Knpsh4p4bm


Adrian Mutu și Gheorghe Hagi Vor Fi Colegi In Meciul De Retragere Al Briliantului Anunțul Organizatorilor


Ssafrfifbgpthm


Meciul De Retragere Al Lui Adrian Mutu Fotbaliști De Talie Mondială Participă La Meciul De Gală Gică Hagi Va Intra Pe Teren Evenimentul Zilei


Baeo2g Usoq9fm


Sports Festival 2022 Meci Show De Retragere A Lui Adi Mutu Cu Bilete Puse In Vanzare Invitați De Marcă Pe Cluj Arena Ziarul Unirea


Yvdb5q Uqlyxem


Nh1v2cj8bguwmm

You have just read the article entitled Meci retragere Mutu. You can also bookmark this page with the URL : https://mauricioojsanchez.blogspot.com/2022/06/meci-retragere-mutu.html

0 Response to "Meci retragere Mutu"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel